Kandidáti TOP 09 v Lovosicích zahájili volební kampaň v Sauně

30. 9. 2010

I přes nepřízeň počasí se TOP 09 v Lovosicích odhodlala k zahájení volební kampaně. Start se uskutečnil 27. 9. 2010 v Lovosicích při konání SAUNA 2010 Minifestiválku hudebních kapel, který kandidáti TOP 09 významně podpořili. Počasí sice akci nepřálo a pořadatelé se museli hodně činit, aby se akce vůbec mohla uskutečnit, nicméně vše se podařilo zajistit a celé odpoledne a večer byl opravdu kulturním zážitkem.

Odpoledne zahájilo představení Sváťova Dividla pro dětské publikum. Dorazily sice jen ti odvážnější a odolnější jedinci, přesto představení shlédly asi dvě desítky dětí a divadelní akt pobavil i přihlížející rodiče. Po dětském představení nastoupily na podium kapely z blízkého i vzdálenějšího okolí, které představily své umění, rockem počínaje a taneční hudbou konče. Festiválku se zúčastnilo 6 kapel a diváků přišlo během večera několik desítek.

Klimatické podmínky pořadatelům sice nepřály, ale nakonec se vše podařilo zajistit tak, aby akce mohla zdárně proběhnout a diváci si mohli vychutnat hudební zážitek bez ohledu na stav počasí. Nemalou měrou k tomu přispěli i kandidáti do zastupitelstva Lovosic za TOP 09, kteří jsou pro podporu podobných kulturních akcí na území obce.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme