Den s Jaromírem Drábkem Na Lovosicku

7. 5. 2010
V pátek 7.5.2010 proběhl den s Jaromírem Drábkem Na Lovosicku. Akce byla zahájena posezením s podnikateli a starosty obcí z okolí Lovosic a pro zahájení byl posyktnut prostor kulturního střediska v Malých Žernosekách. Po diskuzi k volební problematice a problematice podnikatelského prostředí a státní správy se vydali zástupci TOP 09 na krátký oběd s osobnostmi Lovosic.
Odpoledne od 13:09 se vydala skupina podporovatelů a členů TOP 09 společně s Lídrem Jaromírem Drábkem, Josefem Bakešem a Petrem Liškou na kontaktní kampaň do ulic Lovosic. Cesta byla zvolena od hlavního nádraží přes centrum města, kde u "volejny" byla položena kytice padlým ve druhé světové válce, až na náměstí. zde opět s pietou byla položena kytice na pomník padlým vojákům. Skupina více jak 16 lidí se tak vydala zpět k hlavnímu nádraží a komunikovala s občany o jejich problémech.
Ve 14:09 byla zahájena kontaktní kampaň na Václavském náměstí, kde jsme se setkali s poměrně velkým zájmem občanů a o zajímavé zakončení se postarali středověcí rytíři, kteří nás v dobrém slova smyslu z náměstí vytlačili.
Posledním aktem bylo odpoledne s dětmi na Osmičce, kde byl prostor pro dětský projev křídou na chodník a zájem byl opět poměrně velký a výtvory měly opradvu mnohdy velkou uměleckou hodnotu. Po vyhodnocení třech nejlepších výtvorů, pokračovala cesta lídra do Malých Žernosek, kde při diskuzi s lidmi na místní "Rychtě" svůj předvolební pobyt ukončil.
Všem zúčastněným, trpělivým občanům a skvělému počasí patří velké poděkování.

 

Zdeněk Šoral - předseda regionální organizace TOP 09 Litoměřicko

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme