2. volební sněm TOP 09 regionální organizace Litoměřicko

16. 4. 2011

Dne 15. 4. 2011 proběhl v Litoměřicích druhý regionální sněm TOP 09 Litoměřice, který volil nové okresní vedení, delegáty na krajský sněm TOP 09 Ústeckého kraje a určil směřování TOP 09 v okrese pro další dvouleté období.

Pozici okresního předsedy jednoznačně obhájil současný předseda a zastupitel TOP 09 v lovosickém zastupitelstvu Ing. Zdeněk Šoral, který po svém zvolení uvedl: „Věřím, že budeme pracovat i nadále jako kompaktní kolektiv a naše snaha a elán do dobrovolné práce bude odměněn i zájmem občanů nejen v krajských volbách. Jsme otevřeni připomínkám obyvatel Litoměřicka a nejen jim a věříme, že najdeme další nové podporovatele. TOP 09 nabízí pravdivou alternativu k řešení politických i každodenních problémů, které musí každý z nás řešit“.

Do okresního vedení byli dále zvoleni místopředsedkyně JUDr. Monika Bakešová a členové výboru Ing. Jaroslav Marek, Ing. Michal Baji a Karel Stejskal. Členové výboru budou zároveň zastupovat okres při červnovém krajském sněmu.

„V následujícím období bude velmi důležité připravit se na krajské volby. Chceme najít vhodné kandidáty, kteří osloví obyvatele okresu a budou nabízet lidem nový pohled na vedení kraje a s rovným přístupem ke všem. Chceme se věnovat také problematice fungování Krajské zdravotní a fondu Severozápad“ , řekl Šoral.

„Na Litoměřicku je naší snahou angažovat se v problematice nešťastného řešení krajské koncepce páteřních středních škol, kde se nepostupuje ani podle schváleného materiálu zastupitelstva kraje. Rozhodně nesouhlasím s rušením středních škol bez ohledu na jejich kvalitu a výsledky studentů či s jejich zbrklým slučováním. Takový přístup jen zhorší dostupnost studia pro děti místních občanů a předpokládáme, že slučování povede pouze ke zhoršení úrovně daných škol a jen ke krátkému odsunutí jejich připravovanému zániku“, doplnil staronový předseda Šoral.

Bc. Rostislav Kadec, krajský manažer
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme