× Pohněme s tím. Společně!

Krajský sněm TOP 09 v Ústeckém kraji si zvolil své vedení

11. 4. 2015

Dnes, 11. dubna 2015, proběhl v Teplicích sněm TOP 09 Ústeckého kraje. Delegáti krajského sněmu zvolili předsedou krajské organizace Tomáše Tesaře. Místopředsedy se pak stali Michal Kučera, Petr Měsíc a Zdeněk Šoral. V  předsednictvu krajské organizace ještě usednou další zvolení členové – Radim Bzura, Pavel Pastyřík, Radek Rabštejnek, Michal Vlach a Pavel Vlasák. Dalšími členy krajského výboru byli zvoleni Jan Hodničák, Martin Hrdina, Pavel Janda, Vladimír Janda, František Kačer, Jaroslav Marek, Petr Najman, Tibor Novodomský, Petr Starý, David Tejml, Frantiček Vaněček a Dita Vlasáková. Jedná se tak o 21 členný krajský výbor. Sněmu se zúčastnilo 43 delegátů s právem hlasovacím.

Velmi si vážím podpory, kterou jsem já i celé vedení krajské organizace obdrželo. Jsem rád, že se tím potvrdila naše dosavadní odvedená práce, kterou jsme v kraji započali. Tak jako doposud, máme i nadále vyhrnuté rukávy, abychom se z Ústeckého kraje naší prací pokusili udělat opravdu krásné a příjemné místo pro život našich dětí.“ sdělil po zvolení Tomáš Tesař

Radka Ostřížová, krajská manažerka TOP 09

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ