Nejvyšší čas říci téhle vládě NE

Nebo vyrazit na výlet :-)

9. 5. 2021

Dnes je opravdu těžké psát cokoliv aktuálního o tom, co se děje. Copak by někdo z Vás řekl, že tento týden budeme řešit, za kolik Sputniků nás chtěl vlastní ministr vnitra nabídnout v Rusku?

 Zdroj: TMBK

Nevím, jak Vy, ale podle mě je toho až moc. Každý den vidíme jedno selhání vlády za druhým. A pak čteme komentáře a rozhovory s různými názory na to, zda se má vláda odvolat nebo ne. Ano, má. Je to logické. Nemá většinu hlasů. Ničí rozpočty této země. Ministerstvo financí má tisíc fotek své ministryně, na které se dá ilustrovat moc Photoshopu a bezmoc nás, kteří znají význam slova odpovědnost. Ale jsem optimista a věřím, že v tom nebudeme sami a že se kolegové ze STANu a Pirátů přidají. Jen tak se dozvíme, kdo vlastně tuhle vládu ještě podporuje. Jsem přesvědčen, že k volbám bychom měli jít dřív, je totiž šance zachránit připravovaný státní rozpočet a začít lépe sestavovat ty následující. Politika by prostě měla být pochopitelná. Mám pocit, že lidi tolik nezajímá  přehlídka opozice, kdo dá svým argumentům větší zdání logiky, ale kdo chce tohle tragické vládní konání ukončit.

Aby to nebylo jen o politice. Minulý měsíc jsem tipy začal naplňovat Kučerův severočeský průvodce a mám radost z toho množství reakcí. Tak se podívejte a podpořte naše produkty, neuděláte chybu. Budu vděčný za tipy od Vás. No a v neposlední řadě - s padajícími omezeními vyrážíme na cesty, zaměřím se na menší obce v našem kraji a zatím to vypadá jako slušná zásobárna nápadů na to, co zlepšit - zdravím (nejen) do Třebušína, kde jsem byl tento pátek. Víc najdete na mém facebooku a stránky krajské organizace také dostávají nový rozměr - koukněte.

Váš 

Michal Kučera

krajský předseda TOP 09

a lídr za TOP 09 na kandidátce SPOLU

Štítky
Osobnosti: Michal Kučera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme