Náš nový zastupitel v Děčíně

1. 4. 2023

Novinky z Děčínska! Valdemar Grešík rezignoval na post zastupitel a nahradí jej náš člen Vojtěch Nádvorník!

Vojtěch Nádvorník se narodil v Děčíně, vystudoval Fakultu elektrotechnickou Českého vysokého učení technického v Praze. Profesně se věnuje softwarovému inženýrství.
Dění ve městě Děčín mu není cizí už z gymnaziálních let, je hrdým obyvatelem města a záleží mu na jeho rozvoji ve všech oblastech. Je členem skupiny SMART města Děčín, která se zabývá inovacemi ve státní správě a obecně veřejném prostoru. Přispívá do projektu Tvoříme Děčín, některé jím navržené projekty jako zadržovací nádrže (https://www.participativni-rozpocet.cz/.../lesni-nadrze.../), sázení stromů (https://www.participativni-rozpocet.cz/.../zachranme-lesy/) nebo obnova hřiště před Atlantikem (https://www.participativni-rozpocet.cz/.../revitalizace.../) již byly realizovány. Působil v komunitě IT odborníků Česko.digital, kteří se snaží zlepšit Česko v pozici vedoucího projektů.
Během covidu se zapojil do pomoci 3D tiskem ochranných štítů a dobrovolnickou činností v děčínské nemocnici. Vzhledem k současné situaci na Ukrajině se rozhodl vstoupit do Aktivních záloh Armády České republiky.
Má rád přírodu a hory, k těmto vášním vede i dvě své děti, s celou rodinou každoročně vyráží na vysokohorské túry.
Jeho cílem je, aby město Děčín využilo svůj potenciál a stalo se místem, kde se bude jeho obyvatelům dobře žít a bude vyhledávanou turistickou destinací.
Nádvorník kampaň
Tak držíme palce při práci zastupitele!</div>

                                                    <div class=

Eliška Veselá
krajská manažerka TOP 09 Ústecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme