Zeptejte se pana MUDr. Vladimíra Nováka " na cokoliv "

20. 8. 2012

TOP 09 nabízí pozitivní řešení.  Zeptejte se na cokoliv v komentářích na Facebooku kandidáta do zastupitelstva Ústeckého kraje pana MUDr. Vladimíra Nováka. Otevřeně – transparentně.

MuDr. Vladimír Novák 59 let

Po absolvování gymnázia v Chomutově jsem vystudoval Lékařskou fakultu UK. Po dokončení nastoupil na neurologické oddělení v Chomutově. Na základě nabídky úzké specializace v neurologii (elektrodiagnostika) jsem  se s rodinou v roce 1989 přestěhoval do Ústí nad Labem, kde na sídlišti v Dobětících bydlím doposud. Od roku 1995 se jako OSVČ specializuji na neurologickou elektrodiagnostiku. S manželkou jsme vychovali dvě děti, které dosáhly VŠ vzdělání a dnes již mají své rodiny.

Jako člen TOP 09 podporuji jak pozitiva, kterých se podařilo dosáhnout, tak změny, které jsou v regionu nutné.

Aktivně se angažuji v ústeckém dopravním podniku, který v současné době není v dobré kondici.

Jako hlavní považuji v současné obecně ekonomicky nepříznivé situaci provedení úsporných opatření uvnitř DP a obnovení ekonomických aktivit, o které v minulosti DP přišel.

Zasadil jsem se o snížení jízdného v ústecké MHD a o návrat ekonomicky lukrativních aktivit jako je odtah osobních aut a reklama přímo do struktury Dopravního podniku města Ústí nad Labem.

Prioritou je pro mě zabránění útlumu a postupného zrušení trolejbusové dopravy v Ústí nad Labem, zlepšení vozového parku trolejbusů i autobusů a racionalizace dopravní obslužnosti.

Ústí nad Labem je jediné krajské město, kde bývalé vedení města zrušilo autobusové nádraží.  Budu pracovat  tak, aby podobně neskončil  ústecký dopravní podnik.

Summa summarum - „spokojený cestující“ - zákazník ústeckého dopravního podniku.

Vladimír  Novák – ptejte se mne na cokoliv!

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme