Pomozte dát práci hendikepovaných smysl a cíl.

12. 11. 2010

Před časem jsme   na webu www.pavolluksa.cz zveřejnili informace o tom, že v říjnu 2010 byla dokončena rekonstrukce prostor v části bývalé základní školy v Třinci – Konská, ve kterých jsou nyní umístěny dílny pro hendikepované občany.

Pracovní příležitost zde našlo celkem 17 zaměstnanců, kteří se v rekonstruovaných prostorách zabývají třemi hlavními aktivitami, na které je celý sociální projekt nastaven - jde o separaci elektroodpadu (PC a jiné), opravy oděvů a výrobu laviček.

Podmínkou smysluplného fungování dílen je nejen pravidelný přísun dostatečného množství elektroodpadu, ale také využívání možnosti zakoupit zde vyrobené kvalitní a trvanlivé lavičky, z nichž každá může být originálem pokud jde o text, který může být do dřevěného opěradla vyryt podle individuálního přání každého kupce.

Prosím tedy všechny lidi dobré vůle, soukromé společnosti či veřejnoprávní instituce,  kteří chtějí a mohou pomoci se zásobováním elektroodpadem nebo mají možnost umístit do soukromého či veřejného prostoru originální lavičky vyrobené v rámci programu „Lavička pro tebe“, aby se obraceli na pana Zdeňka Gašpára, ředitele marketingu Středoevropské skupiny pro integraci OZP, o.s., tel. 602 539 066, e-mail b-z@seznam.cz. Jména subjektů, které se rozhodly účinně pomoci, budou po jejich souhlasu zveřejněna na tomto webu.

 

Děkuji vám všem, kteří jste se rozhodli konkrétně pomoci a dát tak práci hendikepovaných spoluobčanů smysl a cíl.

 

Pavol Lukša

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme