Volební kampaň v Opavě vrcholí

24. 9. 2018

Opavská organizace TOP 09 pro letošních komunální volby sestavila kandidátku společně s ODS, Soukromníky a nezávislými kandidáty s názvem Pravý tým pro Opavu. „Kampaň jsme zahájili bombasticky 1. září akcí „Loučení s létem“, v rámci které byl připraven pro návštěvníky skákací hrad, planetárium, malování na obličej a hry pro děti, basket pod vedením zkušených trenérů a bohaté občerstvení. Zlatým hřebem večera pak bylo promítání letního kina. Celou akci hodnotím velice pozitivně, přišlo se pobavit i zahrát si mnoho dětí, s velkým nadšením se setkalo zejména mobilní planetárium s krásnými pořady“ uvedla Monika Klapková, kandidátka č. 4.

 Za TOP 09 do 39 - ti členného zastupitelstva statutárního města Opava kandiduje za TOP 09 celkem deset kandidátů. Na 4. místě je středoškolská učitelka Monika Klapková nebo ředitel základní školy Aleš Moravec a další.

V rámci kampaně kandidáti natřeli vlakovou zastávku v Opavě – Kylešovicích, která svým vzhledem kazila celkový nerušený dojem v celém okolí. A co dalšího v kampani  Pravý tým za Opavu chystá ? „Do konce předvolební kampaně kandidáti diskutují s občany ve speciálně pro tento účel zřízeném boxu v modré barvě (bluebox) na Horním náměstí v Opavě. Tam se každý zájemce může seznámit s programem koalice, nastudovat letáčky či ochutnat speciální volební perníčky ve tvaru smajlíka, které pekly členky opavské TOPky. Každý návštěvník si rovněž může odnést z blueboxu malý dárek," uvedla Monika Klapková.

 

 

Marcela Masná  - krajská manažerka TOP 09 Moravskolezského kraje

e-mail: marcela.masna@top09.cz

tel: 737209730

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme