TOP 09 v regionu Karviná je připravená

6. 8. 2018

Regionální organizace TOP 09 Karviná je po formální stránce na volby připravena. Kandidáti za TOP 09 jdou do podzimních komunálních voleb celkem v šesti městech a obcích: Stonava, Rychvald, Petrovice u Karviné, Bohumín, Havířov a Karviná.

 Do zastupitelstva obce Stonava TOP 09 startuje samostatně. V čele sedmičlenné kandidátky je Pavel Fabián – učitel a zakládající člen TOP 09 v Karviné. V Bohumíně za TOP 09 na 5. místě do zastupitelstva kandiduje fyzioterapeutka Růžena Krnáčová. Společná kandidátka KDU-ČSL, Starostové a nezávislí, Coexistentia a TOP 09 nese název „Bohumínská 4koalice“.

 Do zastupitelstva města Rychvald kandiduje TOP 09 v koalici s ODS s originálním názvem „Společně pro Rychvald“. Lídrem patnáctičlenné koaliční kandidátky TOP 09 a ODS pro letošní komunální volby je Ladislav Sitko, radní a zastupitel města Rychvaldu. Ladislav Sitko je rovněž kandidátem TOP 09 na senátora v podzimních senátních volbách v senátním obvodu č. 74 – Karviná. (Senátní obvod č. 74 – Karviná je podle zákona č. 247/1995 Sb. tvořen částí okresu Karviná zahrnující obce Bohumín, Rychvald, Petřvald, Havířov, Horní Suchá, Stonava a Albrechtice.)

V regionu Karviná TOP 09 ještě samostatně kandiduje v Petrovicích u Karviné a v Havířově. Lídrem kandidátky pro komunální volby 2018 do zastupitelstva statutárního města Havířov je Miroslav Mynář - technický ředitel. V čele kandidátky do zastupitelstva obce Petrovice u Karviné je generální ředitel René Fabik.

 Do zastupitelstva statutárního města Karviná TOP 09 kandiduje v koalici s KDU-ČSL, ODS, Coexistentia a Soukromníky. Na společné kandidátce „Karvinská koalice.cz“ pro komunální volby 2018 má TOP 09 celkem čtyři zastoupení – na 5. pozici je Martin Ferfecki – ředitel Slezského vzdělávacího centra.

Marcela Masná – krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj

Email: marcela.masna@top09cz

Tel: 00420/737209730

Štítky
Osobnosti: Ladislav Sitko
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme