TOP 09: Krajský sněm TOP 09 v Moravskoslezském kraji opět zvolil svým předsedou Tomáše Veličku

5. 6. 2017

Na sobotním sněmu TOP 09 v Moravskoslezském kraji si 44 přítomných delegátů zvolilo nové vedení. Svůj post na další dva roky obhájil dosavadní krajský předseda Tomáš Velička – ředitel poradny pro primární prevenci. První místopředsedkyni byla zvolena Eva Dratvová a dalšími místopředsedy se stali Herbert Pavera a Michaela Roubíčková. V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Václav Mores, a nově Slavomír Bača a Roman Strzondala.

Naším cílem pro nadcházející dva roky je především uspět v letošních volbách do Poslanecké sněmovny. Tyto volby jsou důležité nejen pro TOP 09, ale především pro záchranu liberální demokracie v naší zemi. TOP 09 musí zůstat pravicovou, konzervativní a proevropskou stranou. Další prioritou je stabilizace a růst členské základny, bez které se do budoucna neobejdeme,“ shrnul své hlavní úkoly nový předseda krajské organizace Tomáš Velička.

Svou návštěvou na krajském sněmu nás poctil rovněž předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, 1. místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek, europoslanec  za TOP 09 Jiří Pospíšil, místopředsedkyně TOP 09 Jitka Chalánková a krajský předseda Karlovarského kraje Lukáš Otys.

Marcela Masná – krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj, asistentka poslance H. Pavery

Osobnosti:
Slavomír Bača, Eva Dratvová, Václav Mores, Herbert Pavera, Michaela Roubíčková, Roman Strzondala, Tomáš Velička