Plány na letos? V Bolaticích plánuji stavby za více než 40 miliónů korun

3. 1. 2018
Co plánují obce na letošní rok a Opavsku?

Plánů je více než dost, jen by to chtělo trochu víc peněz. Tak nějak se dá popsat situace v řadě obcí na Opavsku. Co tedy obce plánují? Co chtějí zrekonstruovat, postavit či koupit?
V Bolaticích plánují letos stavby za více než 40 milionů korun. Jak redakci řekl starosta Bolatic Herbert Pavera, jsou to například opravy místních komunikací a postranních uliček, opravy chodníků, výstavba nového náměstí a úprava prostor před Domem obchodů a služeb či výstavba rozšíření hřbitova. „Dokončí se rozšíření sběrny druhotných surovin a na Borové je plánována výstavba nové budovy mateřské školy. Většinu investic bude hradit obec ze svých prostředků i díky zvýšenému podílu daní,“  dodal starosta.

Zdroj:Bruntálský a krnovský deník +1Datum vydání:3.1.2018 Rubrika / pořad:Zprávy / Z regionuStrana / zpráva03Autor:VERONIKA SCHINDLEROVÁ

Osobnosti:
Herbert Pavera