Michal Brabec byl jednomyslně zvolen předsedou TOP 09 Ostrava. Místopředsedy se stali Daniel Minařík a Petr Psotka

29. 3. 2023

V pátek 24. března se v Ostravě uskutečnil regionální sněm TOP 09 Ostrava. Delegáti sněmu si po dvouletém funkčním období zvolili nové vedení. Post předsedy jednomyslně obhájil datový analytik Michal Brabec.

TOP 09 Ostrava pod vedením Michala Brabce úspěšně prošla komunálními volbami. Předvolební spolupráce se formovala na půdorysu SPOLU a kandidátky byly sestaveny i v největších městských obvodech. TOP 09 získala několik zastupitelských mandátů a místa pro své odborníky v komisích města. Podařilo se také navýšit počet členů a zorganizovat několik akcí otevřených pro širokou veřejnost.

„Rád bych, abychom dále pokračovali v nastaveném trendu zvětšování členské základny. Máme za sebou několik akcí pro veřejnost, i v dalším období bychom v pořádání akcí rádi pokračovali, máme v plánu například uspořádat ideovou konferenci nebo pozvat odborníky a politické osobnosti na diskuse s veřejností,“ popsal své vize Michal Brabec.

Dvěma místopředsedy byli zvoleni energetik a specialista užití obnovitelných zdrojů a vodíkových technologií Daniel Minařík a advokát Petr Psotka

"Máme skvělý tým schopných a nadšených odborníků s různorodou specializací. Na spolupráci i v dalším období se velmi těším," dodává Michal Brabec.

Devítičlenný regionální výbor bude pracovat ve složení: Michal Brabec, Daniel Minařík, Petr Psotka, Michal Brtníček, Kamil Kocurek, Miroslav Michalík, Petr Polák, Jan Tichánek a Karolína Salačová. 

HANA BLÁHOVÁ, KRAJSKÁ MANAŽERKA TOP 09 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme