4. 10. 2023

Máte rádi basket? Co kdybych vám řekl, že můžete vzít babičku nebo dědu na zápas v Opavě a za jejich lístek nezaplatíte ani korunu?

Ano, slyšíte dobře, zdarma! Představte si, jak by bylo skvělé strávit nějaký ten čas s rodinou a užít si skvělou atmosféru v hale. Basket v Opavě je něco víc než jen sport. Je to tradice, je to vášeň.

A já chci, abyste byli součástí této tradice!

A víte co je na tom nejlepší? Každý, kdo vezme seniora na basket, jde automaticky do slosování. Na konci roku vybereme tři šťastlivce, kteří získají dres na míru a sadu dárků od BK Opava. A to není vše! Výherci budou mít i tu jedinečnou příležitost navštívit mě a prohlédnout si sídlo Senátu - nádherný Valdštejnský palác.

Tak co na to říkáte? Přijďte, fanděte a užijte si skvělý basketbal s rodinou a možná i něco navíc. Těším se na vás!

Pravidla celé akce

1. Chci lístek pro dědu nebo babičku: vyberte si jednu z možností a rezervujete si lístek:

  • Napište na e-mail herbert@herbertpavera.cz s předmětem “Vezmi dědu a babičku na basket” s vaším jménem, jménem babičky či dědy a na který zápas chcete společně dorazit.

  • Napište mi soukromou zprávu na Facebooku a do ní motto “Vezmi dědu a babičku na basket” s vaším e-mailem, vaším jménem, jménem babičky či dědy a na který zápas chcete společně dorazit.

  • Vyplňte formulář na této adrese.

Nemusíte se bát, Vaše e-mailová adresa nebude nikomu předána. Použita bude k organizačním účelům celé akce, především pak závěrečnému slosování a v návazné komunikaci senátora.

2. Vyzvedněte si lístek: maximálně hodinu před domácím zápasem BK Opavy se u vstupu pro PARTNERY A NOVINÁŘE prokážete vlastním zakoupeným lístkem (doporučujeme sektor B1) a pro vašeho dědečka či babičku dostanete druhý lístek zdarma a k tomu malý dárek.

3. Závěrečné losování: Na konci roku ze všech zúčastněných vylosuji tři výherce, kteří získají dres na míru a sadu dárků věnovaných BK Opava a zároveň budou mít možnost navštívit a prohlédnout si sídlo Senátu.

Tak jednoduché to je!

Samozřejmě moc děkuji za podporu BK Opava!

Herbert Pavera, Váš senátor

Štítky
Osobnosti: Herbert Pavera
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme