Tomáš Velička: Vážení občané Bílovce

Rekapitulace činnosti TOP 09 Bílovce občanům

1. 9. 2014

Vážení spoluobčané !

Před čtyřmi lety jsme se poprvé ucházeli o Vaše hlasy v komunálních volbách. Vaše důvěra vynesla našeho zástupce do zastupitelstva města Bílovce a posléze i do městské rady, kde působí jako radní pro školství a komunikaci s podnikateli. Dostali jsme možnost vést finanční výbor i bytovou a sociální komisi, naši členové aktivně pracují v komisi majetkové, kulturní, školské a sportovní. Podílíme se na komunitním plánování sociálních služeb v Bílovci.

Před minulými volbami jsme Vám neslibovali žádné vzdušné zámky, nedávali žádné nereálné sliby. Nabídli jsme Vám pouze svou konstruktivní práci ve prospěch Bílovce. Proto můžeme nyní s klidným svědomím před Vás předstoupit a říci, že prakticky vše jsme splnili, že se podařilo přesvědčit naše koaliční partnery ve vedení města Bílovce o našich prioritách a své vize realizovat.

Po čtyřleté zkušenosti ve vedení města víme, že je ještě mnohé k řešení. V oblasti školství, kultury, duchovního života, sportu a sociální činnosti. Je nutné dbát na rozvoj místních částí, podporovat investice do oprav a rozvoje Bílovce, nabízet pomoc těm, kteří vytvářejí pracovní místa, posilovat bezpečnost občanů města. Nabídnout Vám příjemný, smysluplný, uspokojující a bezpečný život v Bílovci, včetně všech jeho místních částí.

Volební program TOP 09, který se Vám v nejbližších dnech dostane do rukou, nebo ho můžete stejně jako kandidátní listinu najít na našich webových stránkách, jednotlivé priority, které jsme zde nastínili, popisuje podrobně. Na seznamu kandidátů za TOP 09 do komunálních voleb 2014 jsou jednak jména lidí, kteří již pro Bílovec mnohé udělali, a je za nimi hodně vykonaného, tak na druhé straně jsou zde jména nová a doufáme, že perspektivní.

Budeme rádi, pokud i v nadcházejících volbách Vás osloví naše vize o spravování Bílovce a dáte nám svůj hlas. Opět Vám můžeme nabídnout pouze svou práci pro Bílovec a doufat, že jsme Vás za čtyři roky, co jsme ve vedení města, přesvědčili o svých schopnostech.

V Bílovci, Tomáš Velička

zastupitel a člen rady města Bílovce,

předseda MO TOP 09 v Bílovci

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme