Jen ty důležité zprávy - zůstaňme v kontaktu

22. 10. 2018

Vážení přátelé,

jak jsem slíbil, podařilo se nám tento týden zprovoznit systém senátního zpravodaje a udělali byste mi velkou radost, kdybyste se nejenom stali jeho odběrateli, ale kdybyste informaci o něm poslali dál: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu

Přihlaste se klidně už nyní. Nedělám si velkou iluzi o tom, že by média informovala o mé práci v Senátu tak, abych měl pocit, že mí voliči vědí vše podstatné. Proto do toho jdu s vlastní nabídkou a chci informovat o každé schůzi Senátu, což znamená, že Vám budu psát alespoň jeden dopis měsíčně. Byl bych ale moc rád, kdyby naše komunikace nebyla jen jednostranná - ocením Vaše postřehy a poznámky nebo návrhy. Jsem zástupce celého Opavska, Hlučínska a Vítkovska a svou roli chápu i jako roli ambasadora lidí, kteří v tomto regionu žijí.

Ještě jednou moc děkuji za podporu ve volbách. Tímto krokem začínáme. A tímto krokem také mažu volební kontakty, protože jsem slíbil, že nikoho po volbách nebudu obtěžovat, je tedy nutné se přihlásit do nového systému. Samozřejmě platí, že Vaše kontakty neopustí mou kancelář. Nesbírám je pro nic jiného, než pro kontakt se svými voliči.

S úctou

Herbert Pavera