Jan Koloničný obhájil post předsedy regionální organizace TOP 09 Frýdek-Místek

11. 4. 2023

První jarní sobotu se v Palkovicích na Frýdeckomístecku uskutečnil sněm regionální organizace TOP 09 Frýdek-Místek. Delegáti sněmu měli příležitost zhodnotit svou činnost, určit si cíle a zvolit si vedení organizace na další dvouleté funkční období.

Post předsedy TOP 09 Frýdek-Místek jednomyslně obhájil Jan Koloničný. Jan se profesně věnuje energetice, řeší projektový management, je certifikovaným manažerem kvality ve zkušební laboratoři, spolupracuje na hodnocení dotačních projektů s poskytovateli dotací, organizuje konference.  

Právě pod vedením Jana Koloničného se za uplynulé období podařilo zvětšit členskou základnu a projít parlamentníma a komunálníma volbama. Vznikla také nová místní organizace TOP 09 Třinecko a Jablunkovsko. Zásluhou aktivních členů Romana Strzondaly a Bogdana Dala tak byly dovršeny snahy o založení místní organizace po „druhé straně“ Beskyd na části historického území Těšínského Slezska, od Českého Těšína až po Mosty u Jablunkova. Na sněmu proto nebylo žádným překvapením, že předsedou byl znovu zvolen Jan Koloničný.

Rád bych všem účastníkům regionálního sněmu TOP 09 Frýdek-Místek poděkoval. Velice si vážím jejich projevené důvěry. Rovněž blahopřeji všem ostatním zvoleným členům regionálního výboru a těším se na spolupráci,“ okomentoval Jan Koloničný.

Místopředsedy byli zvoleni Slavomír Bača a Bogdan Dal. Každý z nich reprezentuje jednu místní organizaci. Slavomír zastupuje místní organizaci Frýdek-Místek a Bogdan místní organizaci Třinec. Dalšími členy výboru byli zvoleni: Michael Carbol, Jan Kubíček, Roman Strzondala a Tomáš Šenovský.

Hana Bláhová, krajská manažerka TOP 09 Moravskoslezský kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme