Zemanovci se spojují s komunisty

Už víme, co by nás mohlo čekat

16. 1. 2013

Senátoři  Zemanovci (SPOZ) Vladimír Dryml a Jaroslav Palas, kteří odešli z ČSSD, se dohodli v Senátu na založení společného klubu se senátory KSČM a bývalým komunistou Jaroslavem Doubravou (Severočeši.cz). Složení nového klubu v úterý potvrdila jeho budoucí členka M.Bayerová (KSČM). "Tak by to mělo být," uvedla. "Spojuje nás levicové přesvědčení," zdůvodnila vznik společné frakce. Tolik ze zprávy na webu aktualne.cz (http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=768677).

Výhodou této informace je, že před druhým kolem volby presidenta nemusíme aspoň přemýšlet o tom, jak to vlastně M. Zeman myslí se svou levicovostí ve funkci presidenta. Zemanovce to táhne ke komunistům, což sám M. Zeman potvrdil svou předvolební návštěvou jejich vedení. Následně KSČM M.Zemanovi podporu vyjářila. Teď už v diskusi před druhým kolem presidentských voleb mezi K.Schwarzenbergerem a M.Zemanem určitě nepůjde o nějakou akademickou polemiku. Půjde o střet mezi svobodným a demokratickým viděním světa a naší země se sympatiemi k vidění totalitnímu.

Jaroslav Moureček, TOP09 Ostrava-Jih

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ