Zeman jako pátá kolona demokracie ?

Ano, jako jediný kromě komunistů komunisty rehabilituje !

16. 8. 2013

Částí národa zvolený prezident Zeman se nyní námi pokouší manipulovat téměř jako to činili normalizační prezidenti. Ty taky nezajímalo nic jiného, než jejich vlastní postoje a sobecké zájmy a zájmy úzké skupiny komunistické elity, která si osobovala právo vládnout všem a bohužel tak čtyřicet let také činila.

Prezident Zeman právě teď komunistům vyjádřil zásadní podporu. Zásadní je v tom, že kromě toho, že jim vyjadřuje své politické sympatie, je nabádá i ke korupčnímu jednání . Slibuje jim totiž dobudoucna účast ve vládě, pokud budou nyní poslušní a podpoří jím doporučenou stranu po očekávaných předčasných volbách.. Jestliže na některých poslancích, kteří po odchodu z poslanecké sněmovny přijali místo v dozorčí radě státního podniku, utkvělo podezření z korupce, pak slibem prezidenta Zemana komunistům na něm utkvěla přímo hora podezření z korupce. Slibovat a předávat republiku straně, která se vědomě a pyšně hlásí k ideálům marxismu-leninismu, je v zásadě totéž, jako slibovat podíl na vládě neonacistům v Německu, byť tam je to absurdní a zásadně nemožné.

Jestli nám prezident Klaus dělal po světe ostudu se „zmizelým“ perem a „modrou planetou“, tak prezident Zeman vhání naši zemi přímo do náručí lidí, pro které je demokracie pouhou zástěrkou a výtahem k moci.

Nadcházející předčasné volby tak mohou naši zemi posunout někam, kde se nám to nebude muset vůbec líbit a po krátkém čase by mohlo být, jak z novodobé historie naší země dobře víme, už opravdu pozdě. Protože beze zbytku platí moudá slova o tom, že kdo se nepoučí z vlastní historie, je odkázán ji prožít znovu…

Jaroslav Moureček, TOP 09 Ostrava - Jih

Zdroj : http://www.lidovky.cz/zeman-nevylucuje-ucast-kscm-v-budouci-vlade-fe8-/zpravy-domov.aspx?c=A130816_084720_ln_domov_mct

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme