Setkání K. Schwarzenberga s podnikateli a členy TOP 09 v Ostravě

K. Schwarzenberga v pátek 16.11. diskutoval s podnikateli a členy KV TOP 09 MS kraje

21. 11. 2012

Prezidentský kandidát a předseda TOP 09 K. Schwarzenberg se v pátek 16.11. v podvečer setkal v rámci své návštěvy Ostravy s podnikateli a členy krajského výboru TOP 09 Moravskoslezského kraje. Představil přítomným hlavní body svého volebního programu a odpověděl na jejich dotazy.
"Pan Karel Schwarzenberg je člověk s vysokým morálním kreditem, se srozumitelnými a zásadovými politickými postoji a je uznávanou a respektovanou osobností reprezentující naší zemi ve světě. Jsem přesvědčen o tom, že je to ve všech ohledech nejlepší prezidentský kandidát a že lidé dokážou ve volbách jeho kvality ocenit", okomentoval setkání a besedu s K. Schwarzenbergem poslanec a místopředseda TOP 09 P. Lukša.
Setkání uzavřel Pavol Lukša slovy: „Chtěl bych upřímně poděkovat všem účastníkům setkání za jejich zájem a krajské manažerce TOP 09 MSK Marcele Masné a Aleši Juchelkovi za profesionální organizaci celé akce".

Galerie