Předsednické pondělí v Moravskoslezském kraji

28. 1. 2020

V rámci výjezdů po republice přijela předsedkyně TOP 09, Markéta Pekarová Adamová, v pondělí 27.1. do Moravskoslezského kraje.

Program byl opravdu bohatý. Vzhledem k tomu, že návštěva předsedkyně se uskutečnila v Den památky obětí holocaustu, začal program položením květin a uctěním památky obětí holocaustu u památníku v Ostravě.

Následovala návštěva Centra sociálních služeb v Hrabyni, kde i přes nedostatek pracovníků, se kterým se potýkají, zvládají klientům poskytovat soustu aktivit. Paní ředitelka Absolonová spolu s technickým náměstkem, panem Trojkem, provedli naši předsedkyni celým Centrem a my jim děkujeme za přijetí a přejeme hodně sil do jejich další práce.


Návštěva kraje se neobešla bez návštěvy místního člena TOP 09. Společně s krajským předsedou, Martinem Packou, jsme tentokrát na pozvání Aleše Bartáka, navštívili jeho rodinnou firmu Form Design v Kozmicích. Markéta Pekarová Adamová se k návštěvě vyjádřila: "Těší mě, že k TOP 09 mají blízko aktivní lidé, kteří jsou odpovědni vůči sobě, svým zaměstnancům a okolí. Taková setkání jsou mi velkou inspirací."


Další zastávkou na cestě krajem byla návštěva společnosti ISMM Group, která 100% vyváží do zemí EU. Markéta Pekarová Adamová a Martin Packa hovořili s majitelem společnosti, panem Cváčkem, především o euru a jeho zavedení v ČR a o podnikatelském prostředí u nás.


Předsednické pondělí zakončila předsedkyně setkáním s občany v příjemném prostředí restaurace Dworek v Těšíně.

Děkujeme za milou návštěvu a už teď se těšíme na další!

Markéta Čuříková

Krajská manažerka TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme