Pomáhám nákupem – pomáhejte i Vy!

30. 4. 2020

Projekt „Pomáhám nákupem“ vznikl z iniciativy členů TOP 09 v Moravskoslezském kraji během nouzového stavu v ČR, kdy se, uzavřením provozoven a obchodů, dostala spousta živnostníků a drobných podnikatelů do nemalých finančních potíží.

Podnikatelé a živnostníky podporujeme jako TOPka dlouhodobě a tak jsme ani v současné situaci nemohli nečinně přihlížet tomu, jak přišli mnozí z nich ze dne na den o příjem. Ano, je potřeba si přiznat, že za tímto záměrem stál také zcela sobecký důvod – mnozí ve svém okolí máme známé a časem prověřené dodavatele služeb či produktů, kteří nám zlepšují, zlehčují nebo zpříjemňují život a my jsme o ně nechtěli přijít. Když oni vždy svým podnikáním pomáhali nám, řekli jsme si, že nyní musíme pomoci zase my jim. Říká o projektu jeden z jeho iniciátorů, Michal Brtníček.

Smysl tohoto projektu je podělit se o své oblíbené poskytovatele služeb nebo výrobce produktů s ostatními. Na mapě jednoduše vidíte, kde v rámci kraje najdete dobrou cukrárnu, která vám napeče a zabalí zákusky s sebou, na které farmě si můžete zakoupit domácí mléčné produkty, u kterých menších knihkupců objednat knihy, ve kterém nejbližším salonu lze předplatit zkrášlující proceduru a spousta dalších tipů. Nejen, že zde můžete hledat tipy na provozovny, ale své vlastní doporučení můžete také přidávat.

A to velice jednoduše.

Během pár minut můžete pomoci se zviditelněním dalšímu podnikateli.

Po skončení nouzového stavu bychom rádi v této iniciativě pokračovali dále, protože věříme, že podpora lokálních producentů a podnikatelů bude nesmírně důležitá i po uvolnění všech vládních opatření. Každým takovým doporučením a nákupem pomůžeme konkrétním lidem, kteří často pro splnění svého snu obětovali mnohé a nyní je pro ně víc, než kdy jindy, každý zákazník důležitý.

Navíc, z takového nákupu budete mít lepší pocit. A to se přeci počítá ;-).

https://www.pomahamnakupem.cz/

Markéta Čuříková

Krajská manažerka

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme