Letní fotosoutěž se senátorem Paverou

21. 7. 2021

Milí přátelé,

bezpochyby se shodneme na tom, že žijeme v pěkném regionu. Senátní obvod Opavsko, Hlučínsko a Vítkovsko je tak trochu za odměnu. Vždy, když jedu z jednoho konce na druhý, užívám si, v jak krásném a zajímavém kraji žijeme. A právě pro podporu našeho regionu vyhlašuji letošní prázdninovou soutěž.

Hrajeme o tři luxusní koše regionálních potravin a také o knížku Hlučínsko v historických fotografiích. Pravidla jsou (jako obvykle) jednoduchá. Pošlete mi (přes Facebook nebo e-mailem na herbert@herbertpavera.cz) čtyři fotografie:

  1. zámku v našem regionu (na výběr máte Hradec, Raduň, Kravaře, Velké Hoštice, ale i Bolatice, Dolní Benešov, Chuchelná, Štáblovice);

  2. kostela či kapličky;

  3. přírodní památky, lesíku či jiného zajímavého místa v přírodě;

  4. a konečně fotku, na které bude naše regionální potravina - od koláčů až po pivo, cokoliv chcete a rádi jíte nebo pijete.

Ze zaslaných kompletních sad fotografií budou vylosováni 4 výherci. Tři obdrží koše, jeden knihu. Ale fotky stažené z internetu neplatí.

Přátelé, těším se, až se budu probírat Vašimi fotografiemi a věřím, že poslouží i dalším jako nápady na výlety po našem regionu. Sám jsem pár tipů připravil a budu je v létě dávat na svůj Facebook. Tak tam občas mrkněte.

Mějte se hezky, užívejte si sluníčka, relaxujte a hlavně buďte zdrávi.

Herbert Pavera

Senátor

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme