Herbert Pavera, náš kandidát do Senátu

22. 3. 2024

Herbert Pavera obhajuje obvod Opava 

TOP 09 představila první kandidáty letošních senátních voleb. Jedním z nich je i současný senátor za obvod Opava a předseda Moravskoslezské krajské organizace TOP 09 Herbert Pavera. 

Herbert Pavera je zkušeným politikem, oblíbeným starostou a především pracovitým a slušným člověkem. Už 26 let je starostou Bolatic. Za jeho vedení se podařilo zastavit úbytek obyvatel v obci a opakovaně uspět v soutěži Vesnice roku. Bolatice na Opavsku se staly vzorem úspěšně se rozvíjející moderní obce. Herbert Pavera je také 18 let předsedou Sdružení obcí Hlučínska. Díky této platformě vzniklo mnoho užitečných projektů, starostové a starostky si předávají zkušenosti, spolupracují a jsou si vzájemnou inspirací.

Ve čtvrtek 21. března vedení TOP 09 schválilo kandidaturu Herberta Pavery do Senátu.

Důvěry výkonného výboru TOP 09, kterou dostávám pro další volební období, si velmi vážím. Ještě více si však vážím důvěry voličů. Před šesti lety jsem získal 15 900 hlasů, což mi ukázalo, že tuto důvěru mám, říká Herbert Pavera.

I nadále bych chtěl lidem nabízet bezplatnou právní pomoc při řešení jejich problémů, posouvat kupředu nejen stavbu obchvatu Hlučínska a stále ukazovat, že se dá politika dělat slušně a poctivě. Pro naše občany."

Hana Bláhová, krajská manažerka TOP 09 MSK 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme