5. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje - Bolatice

24. 2. 2014

Již tradiční 5. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje se uskutečnil v pátek 21. února 2014, tentokrát v kulturním domě v Bolaticích na Opavsku. Jeho přípravy se zhostila regionální organizace TOP 09 Opava pod záštitou a s podporou starosty Bolatic a poslance za TOP 09 Herberta Pavery.

Krajský ples, který slavnostně zahájil poslanec Herbert Pavera spolu s předsedou krajské organizace TOP 09 Pavlem Lukšou, se stal příležitostí k setkání více než 150 členů, přátel a příznivců TOP 09 z celého kraje.

Součástí příjemné plesové zábavy, která pro mnohé končila až v sobotu nad ránem, byl také zajímavý program. V úvodním předtančení bylo k vidění špičkové soutěžní provedení latinských tanců, následovalo voltižní vystoupení a zlatým hřebem programu se rozhodně stalo vystoupení „taneční skupiny“ Bobři, jejímiž členy byl nejen předseda regionu Opava T. Papuga, ale také starosta a poslanec H.Pavera. Vyvrcholením večera se pak stala bohatá tombola.

Všem hostům i partnerům 5. krajského plesu TOP 09 velmi děkujeme a těšíme se opět na viděnou na dalším krajském plese TOP 09 v roce 2015.

Za organizátory z regionální organizace TOP 09 Opava

M.Masná