4. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje

Tentokráte v Karviné

12. 2. 2013

Již tradiční 4. krajský ples TOP 09 Moravskoslezského kraje hostila tentokrát v pátek 8. února Karviná. Zdejší regionální organizace TOP 09 vybrala pro jeho konání Romské kulturní a společenské středisko, v jehož prostorách se sešlo více než 100 členů, příznivců a přátel TOP 09 z celého kraje – přes nepřízeň počasí přijeli hosté mimo jiné například až ze vzdáleného Bruntálu.

Ples slavnostně zahájil předseda regionální organizace TOP 09 Karviná M.Ferfecki spolu s poslancem a předsedou krajské organizace strany P.Lukšou a předali společný sponzorský dar ve výši 8.000 korun nevidomému spoluobčanovi D. Kurečajovi. Tyto peníze poslouží jmenovanému jako spoluúčast při pořízení multimediálního počítače pro nevidomé a pomohou mu tak významně rozšířit kontakt s okolním světem.

Součástí příjemné plesové zábavy, která pro mnohé končila až v sobotu nad ránem, byla již tradičně bohatá tombola. Bez nadsázky je možné říci, že „topácký“ ples se v Karviné vydařil a bude jistě zajímavé, která z regionálních organizací TOP 09 se přihlásí ke konání 5. jubilejního krajského plesu v příštím roce.

Galerie