V Bílině budeme kandidovat pod názvem MOJE BÍLINA – TOP 09

1. 9. 2014

TOP 09 bude v Bílině ve volbách do zastupitelstev měst a obcí kandidovat pod názvem MOJE BÍLINA – TOP 09.

V současné době má bílinská TOP 09 v zastupitelstvu tři členy, kteří jsou v opozici současnému vedení města.

Rekapitulace končícího volebního období 2010 – 2014

* Zastupitelé TOP 09 zabránili zvýšení Daně z nemovitosti ve městě.

* Zastupitelé TOP 09 bojovali za občany v oblasti bezpečnosti města.

Prosadit chtěli referendum o hazardu ve městě a navrhovali odkup areálu v Červeném Újezdě, kde dochází k nebezpečné kumulaci nepřizpůsobivých.

* Zastupitelé TOP 09 neustále upozorňují na nedostatky v hospodaření města, které v některých případech mají rysy trestní činnosti. Naposledy v srpnu podali na ministerstvo vnitra žádost k prošetření činnosti rady města, která rozhodla o zaplacení skoro 500 tisíc korun za vícepráce na Integrovaném centru prevence. Toto rozhodnutí mělo učinit zastupitelstvo, ne rada.

* Zastupitelé TOP 09 probudili zájem médií o město a jeho problémy.

* Zastupitelé TOP 09 za posledních půl roku dvakrát vyvolali mimořádné jednání zastupitelů. Jednou kvůli rostoucímu počtu nepřizpůsobivých ve městě a jeho okolí, podruhé kvůli neschválení účetní závěrky města.