TOP 09 Klatovsko a Domažlicko povede David Klíma

31. 3. 2019

Regionální organizace TOP 09 Klatovsko a Domažlicko si na sobotním sněmu v Klatovech zvolila nové vedení. Stranu v regionu nově povede dosavadní předseda klatovské TOP 09 David Klíma (44).

Bývalý starosta městyse Chudenice David Klíma byl do čela regionální organizace zvolen jednomyslně. Všem kolegům bych rád poděkoval za podporu, které si velice vážím. V nejbližší TOP 09 čeká úkol uspět ve volbách do evropského parlamentu, kde se nám podařilo vytvořit silnou předvolební koalici. V té je třeba pokračovat i na úrovni krajů, měst a obcí. Hledat společnou řeč, témata a společná řešení vnímám také jako svůj hlavní úkol ve funkci předsedy. Jsme otevřeni jak novým zájemcům o členství, tak dialogu se všemi stranami a hnutími, které vyznávají stejné hodnoty jako TOP 09,“ říká nově zvolený předseda regionální organizace David Klíma.

Společně s Davidem Klímou regionální buňku strany povedou nově dva místopředsedové. Důvěru delegátů sněmu pro tuto funkci dostali nový předseda klatovské TOP 09 Karel Pučelík (25) a předsedkyně horažďovické Topky Markéta Bučoková (48). V pětičlenném regionálním výboru dále usednou ještě Karel Smola a Martin Dvořák.

Eva Šafránková, krajská manažerka TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme