Krajský volební štáb

30. 8. 2016

Krajský volební štáb TOP 09 se schází zpravidla jednou za týden a předsedá mu Ondřej Müller – krajský manažer.

Členy volebního štábu dále jsou:  Jiří Skalický – lídr kandidátky a zastupující krajský předseda, Michal Sláma – člen KV, Michal Pilař – člen VV TOP 09, Miroslav Tyč – předseda MV Přelouč, Tomáš Kalousek – člen MV Pardubice, Katka Kříčková – místopředsedkyně TOP týmu Pardubice, Vlaďka Michalová – předsedkyně RO Chrudim, Miroslav Vohník – předseda RO Ústí nad Orlicí, Petr Mareš – starosta Červené Vody.

Na kampani se významně podílí společnost Implayo s.r.o, dále využíváme konzultace na celostátní úrovni s agenturou AdHackers a nákup inzerce dlouhodobě zajišťuje Agentura PS.

Rozpočet na krajské volby 2016

Na kampaň před krajskými volbami vynaložíme maximálně 1 milion korun. Podpora z celostátní úrovně přímo v penězích na kontaktní kampaň činí 263 560 Kč a dalších 227 620 Kč v podobě nákupu služeb podle zadání krajské organizace. Druhou polovinu nákladů uhradíme z darů od podporovatelů.

Všechny finanční i nefinanční dary zveřejňujeme průběžně na webu TOP 09. Dary schvaluje předsednictvo TOP 09. Zveřejněny jsou také výpisy z účtu pro přijímání darů zde: http://www.top09.cz/dokumenty/prehledy-prijmu-a-seznamy-darcu/

Z hlediska účetního a fakturace je všechno vedeno přes TOP 09. Veškeré výdaje na kampaň jsou tedy zaznamenány na transparentním účtu strany.

Přijímání darů v hotovosti je v TOP 09 zakázané a všechny dary musí projít jedním účtem.

Žádné půjčky ani úvěry nemáme a neplánujeme.

Přesnou strukturu rozpočtu s ohledem na konkurenci zveřejníme ihned po volbách.

Ondřej Müller, krajský manažer