Darujte krev se starosty Hlučínska

17. 4. 2024

Vážení přátelé,


zdraví je to nejcennější, co máme a nikdy nevíme, kdy budeme my nebo naši blízcí potřebovat pomoc. Jedním ze způsobů, jak může pomoci každý, komu to zdravotní stav dovolí, je darování krve. Nemocnice se stále potýkají s nedostatkem zásob krve, a proto bych mezi Vás chtěl rozšířit výzvu Darujte krev se starosty Hlučínska.

Darujte krev se starosty Hlučínska

Dárci budou vítáni 18. nebo 25. dubna od 8 do 10 hodin v Transfuzní stanici Slezské nemocnice v Opavě a obdrží i drobný dárek od Sdružení obcí Hlučínska.

Z vlastní zkušenosti Vám ale můžu říct, že nejlepší odměnou je ten pocit, že jste udělali něco pro druhé. Kvůli věku se letos do výzvy ale už nemůžu zapojit osobně a o to víc bych chtěl nalákat nové dárce. Ve dvou se to lépe táhne. Vezměte s sebou někoho z rodiny, kamaráda nebo kolegy. Každá kapka se cení.  

Výzvu vyhlašujeme již 16 let a jsem neskutečně rád, že jsme se do toho pustili. Věřím, že spousta lidí dárcovství někdy zvažovala, ale chyběl jim ten správný impuls nebo je nakonec odradily obavy z průběhu. Pokud Vás brzdí strach, tak Vás můžu ujistit, že se není čeho bát. Když jsem to zvládl já, tak Vy taky.

Herbert Pavera

Váš senátor na Opavsku, Hlučínsku a Vítkovsku

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme