VEDOUCÍ LÉKAŘ SCREENINGU NÁDORŮ PRSŮ V NEMOCNICI JABLONEC NAD NISOU, p.o.
 
místopředseda KV TOP 09 Libereckého kraje
předseda RO TOP 09 Semily
 
Narodil jsem se 25. května 1957 v Jičíně. Od 25 let žiju v Libereckém kraji. Bydlím v Turnově. Po absolvování LF UK v Praze jsem nastoupil do jilemnické nemocnice. Od 1. ledna 1997 pracuji v jablonecké nemocnici. Jsem vedoucím lékařem screeningu nádorů prsů. Ročně vyšetřím přes 6 000 žen nejen z okresu Jablonec nad Nisou, Semily, Liberec, ale i ze vzdálenějších oblastí.
Čtvrt století sloužím na pohotovosti. Dlouhá léta jsem byl vedoucím lékařem akutní ambulantní péče /pohotovosti/. I po dobu pandemie Covid-19 mám na pohotovosti odslouženo nejvíce služeb měsíčně. Jsem členem nemocniční multidisciplinární onkologické komise. Od roku 2011 provádím každé úterý odpoledne ultrazvuková vyšetření břicha ve zdravotním středisku v Rychnově u Jablonce nad Nisou.
 
Jsem ženatý, mám dvě dospělé dcery, obě jsou absolventky vysokých škol.
 
Politicky se angažuji za TOP 09. Jsem místopředsedou KV TOP Libereckého kraje a předsedou RO TOP 09 Semily. Moje politické názory i odborné články či rozhovory ohledně prsů si můžete přečíst na internetových a facebookových stránkách TOP 09 Libereckého kraje a Miloš Rejmont.
 
Mými koníčky jsou cykloturistika, turistika a zahrádka, kde mým nejoblíbenějším spolupracovníkem je můj vnouček.
 
Chci, aby ČR byla zdravým a sebevědomým státem zakotveným v EU a NATO. Zemí bez přebujelé administrativy. Aby bylo podnikání bez zbytečných regulací. Naše země si zaslouží lepšího prezidenta a lepšího premiéra.
Štítky
Osobnosti: Miloš Rejmont
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme