TOP 09 Nový Bydžov dál povede Martin Kořínek

Místní organizace TOP 09 Nový Bydžov si na svém sněmu zvolila nové vedení. 1. místostarosta města Nový Bydžov Martin Kořínek obhájil funkci předsedy místní organizace TOP 09 Nový Bydžov. Místopředsedou byl zvolen referent GIS Městského úřadu Nový Bydžov Jan Málek.

4. 7. 2023

„V prvé řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří se na projektu TOP 09 v Novém Bydžově od počátku podílejí, a kteří mi dali důvěru a opětovně zvolili do funkce předsedy místní organizace. V dalším dvouletém cyklu jsou před námi velké výzvy. Jde především o krajské a evropské volby. Věřím, že se na krajské úrovni podaří sestavit smysluplnou koalici a naše strana obhájí získané mandáty a získá i třeba něco navíc.  Určitě bych byl rád, kdyby mělo Bydžovsko krajského zastupitele. A u voleb do Evropského parlamentu to bude jakési referendum o tom, jestli skutečně všichni chceme jezdit v elektroautech, montovat na střechy solární panely nebo ztrácet další střípky svobody ve prospěch bruselské mašinerie,“ uvedl zvolený předseda místní organizace TOP 09 Nový Bydžov Martin Kořínek.

Místní výbor novobydžovské TOP 09 doplňuje vedoucí Jiráskova divadla v Novém Bydžově Petr Kruliš, podnikatel Václav Syřiště a soukromý zemědělec Jaroslav Zych.

„Obhájit je vždy těžší, proto mě znovuzvolení a projevená důvěra potěšily, rád pomohu ve snaze získat mandát krajského zastupitele pro představitele Bydžovska a s prosazováním hodnot TOP 09 na komunální úrovni,“ doplnil místopředseda místní organizace TOP 09 Nový Bydžov Jan Málek.

Romana Matula   

Krajská manažerka TOP 09 Královéhradecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme