Navrátil: Otevíráme TOP 09 novým lidem s vlastním názorem

18. 4. 2015

Otevřít TOP 09 ve Zlínském kraji novým lidem, kteří mají zájem o politiku, chtějí pracovat a mají vlastní názor. To je úkol pro nově zvolený krajský výbor v čele s předsedou Vlastislavem Navrátilem.

„Chceme TOP 09 otevřít novým lidem, kteří mají zájem o politiku. Lidem, kteří chtějí pracovat a dokáží si udělat vlastní názor a nevěří všemu, co napíše mediální divize Agrofertu. Každá strana potřebuje takové lidi a nové názory, které ji budou utvářet, jinak nebude úspěšná," říká staronový předseda TOP 09 ve Zlínském kraji, zastupitel Valašského Meziříčí a propagátor cyklodopravy Vlastislav Navrátil. Složení nového krajského výboru naleznete ZDE.

Kromě rozšiřování členské základny se TOP 09 v kraji bude soustředit na krajské volby v roce 2016. „Kandidátní listina není o zasloužilých funkcionářích. Je o lidech, za kterými stojí silný příběh a kteří skutečně chtějí pracovat. My takové lidi hledáme a voliči je pak najdou na naší kandidátní listině pro krajské volby," dodává Navrátil.

Proto se nové vedení TOP 09 ve Zlínském kraji aktivně zapojí do projektu „Jsem TOP". Ten by měl přitáhnout k politice zcela nové osobnosti. Pokusí se totiž odpovědět na základní otázku: Proč by lidé v dnešní době měli být v politice aktivní.

Krajský sněm TOP 09 proběhl v sobotu 18. dubna ve Zlíně a krom 30 delegátů se jej zúčastnil také předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg či první místopředseda Miroslav Kalousek. „Musíme si uvědomit, že máme nedostatečný počet členů a chceme-li úspěšně jít nejen do krajských ale i parlamentních a komunálních voleb, musíme jich mít více. To je náš první úkol, získat nové členy, kteří se do voleb zapojí," pronesl na sněmu Karel Schwarzenberg.

Zlín 18. dubna 2015

Tomáš Florián, krajský manažer

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme