Narodil jsem se v malé vesnici Svárov v okresu Uherské Hradiště v roce 1982 a strávil zde mládí. Zajímal jsem se nejen kulturní život obce, ale celkově o společenské dění v ní, což vyvrcholilo tím, že jsem v roce 2006 zasedl v místním zastupitelstvu.

Vystudoval jsem VŠB-TU Ostrava v elektrotechnickém oboru. I když jsem do Ostravy nastupoval s předsudky, musím přiznat, že jsem si město zamiloval. A jelikož jsem zde poznal svou úžasnou manželku, se kterou mám tři děti, vzpomínky na Ostravu mě provází dodnes.

V roce 2010 jsme se se ženou přestěhovali do Boršic u Buchlovic. Podílím se zde na správě obce, a to formou úzké spolupráce s jejím vedením. V profesním životě řídím dvě firmy, které se zabývají elektrotechnikou se zaměřením na energetiku a distribuční soustavu. Ve volném čase pečuji o vinohrad. Přátelé, kteří navštívili můj vinný sklep, tvrdí, že mi to docela jde.

Svým dětem vštěpuji ideály pravdy a upřímnosti v lidském jednání, protože věřím, že jen tak se dá vybudovat odpovědná společnost, která dokáže čelit všem krizím.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme