8. Mgr. Reda Ifrah

tajemník náměstka ministra

8. 9. 2014

Rozhodl jsem se kandidovat do zastupitelstva, abych osobně podpořil změnu radnice podle představ nás, občanů. Nabízím své zkušenosti ze soukromé sféry i státní správy. Nabízím městu také zkušenosti nabyté při komunikaci s úředníky Evropské unie.

Ve svém profesním životě se dlouhodobě věnuji problematice Evropské unie. V roce 2005 jsem spoluzakládal obecně prospěšnou společnost EUTIS, díky které se spousta studentů z našeho regionu dozvědělo více o Evropské unii.

O pár let později jsem již pracoval jako tajemník náměstka ministra v sekci fondů EU, kde se věnuji největšímu evropskému dotačnímu programu. Vystudoval jsem politologii a evropská studia na Palackého a Masarykově univerzitě. Od roku 2006 spoluvlastním malou cestovní kancelář na Nádražní ulici. Srdcem jsem Žďárák!

Aktivně jsem se zapojil do komunální politiky před čtyřmi lety. Jako strana jsme na radnici vstupovali jako nováčci a přinesli jsme nový a svěží vítr. Ať říká kdo, co chce, radnice se od okamžiku našeho vstupu do politiky změnila a stále se mění.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme