4. 9. 2014

V současnosti pracuji na pozici hlavního stavbyvedoucího u regionální stavební firmy se zaměřením na liniové a pozemní stavby. Od roku 2007 působím v České komoře autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. V minulém volebním období jsem byl členem „komise rozvoje města a životního prostředí“ a „pracovní skupiny náměstí“.

V komunálních volbách kandiduji z přesvědčení, že naše město zasluhuje změnu jak ve vedení radnice, tak i ve směru, kterým se doposud ubírá …

Rozvoji našeho města chybí jakákoliv smysluplná koncepce, která by definovala jasné cíle, na které je nutné se v budoucnu zaměřit (propojení a využití veřejného prostoru, cyklostezky, úprava veřejné zeleně, atd.) V současné době jsem v kontaktu se zástupci České komory architektů, kteří jsou připraveni nám aktivně pomoci s přípravou a zřízením útvaru hlavního architekta, kterého já osobně považuji za klíčový při rozvoji našeho města. Radnice při realizaci svých projektů ignoruje názor spoluobčanů a dosud nepřipustila sebemenší veřejnou diskusi, kterou za ni suplují občanské iniciativy. Zasadím se o otevření radnice vůči obyvatelům Žďáru nad Sázavou, aby její provoz byl lépe kontrolovatelný a transparentnější (zveřejnění smluv a klikací rozpočet na webu) 

Ve městě Žďár nad Sázavou žiji od svého narození a není mi lhostejné…

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme