10. 9. 2014

Je mi 42 let, jsem ženatý a mám tři děti. Již dvacet let pracuji v neziskové organizaci, kde mám na starosti práci s dětmi a mládeží, koordinaci aktivit dobrovolníků, nebo zastupování organizace na mezinárodní úrovni. Od roku 2009 také zastávám pozici krajského manažera TOP 09.

Ve volbách do zastupitelstva města kandiduji za stranu TOP 09, u jejíhož zrodu jsem v roce 2009 zde ve Žďáře byl a jejíž další setrvání na komunální politické mapě považuji za nanejvýš prospěšné. Pravicová politika, která je založená na zodpovědném spravování veřejných věcí, nepodléhání populistickým choutkám a lacinému podbízení se voličům, to je to, co nabízíme. Navíc od nás můžete očekávat pracovitost a zaujetí pro zlepšení fungování města. To vše bez velkého mluvení, ale s maximální snahou věci, kterým rozumíme posunout dopředu.

Vzhledem ke svým zkušenostem z neziskového sektoru bych rád podporovat právě tyto aktivity v našem městě. Jsem totiž přesvědčený, že právě angažovaní občané, jsou základem zdravé společnosti. Další oblastí, které jsem se věnoval čtyři roky ve sportovní komisi města, a kterou budu podporovat i nadále, je sport (především dětí a mládeže) v našem městě.