Post předsedy místní organizace Rokycany obhájil Petr Neumann

23. 3. 2015

Ve čtvrtek 19. března 2015 proběhl v Rokycanech volební sněm místní organizace TOP 09 Rokycany. Delegáti sněmu zvolili svým předsedou opět Petra Neumanna. Místopředsedkyní místního výboru se stala paní Jana Petříčková, ve výboru místní organizace dále usednou Jiří Monhart, Tomáš Rousek a Dominik Šmíd.

Náš tým místní organizace Rokycany se za uplynulé volební období podařilo rozšířit o členské zástupce silných volebních okrsků rokycanského okresu. Někteří z nich se aktivně zapojili do místní politiky či ji dokonce vedou z pozic místostarosty a starosty. Na to bychom chtěli navázat zintenzivněním průběžné práce v jednotlivých lokalitách tak, aby pro příští volby do obecních zastupitelstev byl program TOP 09 ještě propracovanější a byl preferovanou alternativou voličům s konzervativně-demokratickým smýšlením podpořenou jasnými dosavadními výsledky. Chceme dále pracovat se skupinami příznivců TOP 09 nebo dalšími místními hnutími s podobným programem, kterým není lhostejný další vývoj našich měst a obcí a chtějí na sebe vzít díl odpovědnosti za věci veřejné. Na naší místní úrovni se jedná o spoustu drobné mravenčí práce, která je málo vidět a nemá takové efekty, jaké jsou na úrovni centrální nebo ve velkých městech. Přesto je to práce velmi zásadní pro spokojený život místních komunit. Ve výsledku pak chceme postupně obnovovat v lidech důvěru k politice a politikům," shrnul svůj hlavní úkol znovuzvolený předseda místní organizace Petr Neumann.

Na závěr si kandidáti sněmu zvolili delegáty na sněm Regionální organizace Plzeňsko, který se bude konat 7. května v Plzni.

Petr Neumann
předseda MO TOP 09 Rokycany

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme