Volební program TOP 09 v Holicích bude brzy představen

26. 8. 2010

Vážení spoluobčané,

místní organizace strany TOP 09 v Holicích vám představuje své priority a cíle pro komunální volby do místního zastupitelstva. Ve volbách se bude rozhodovat o budoucnosti našeho města a okolí na další čtyřleté volební období. Půjde o to, zda se nám podaří společnými silami prosadit potřebné změny, odstranit privilegované provazby určité skupiny lidí, kteří tu již léta rozhodují a zejména zajistit rozvoj města a kvality života všech jejích občanů a návštěvníků. Obracíme se na všechny spoluobčany, které trápí přetrvávající situace v Holicích a chtějí změnu.

Cílem programu TOP 09 v Holicích nejsou sliby, které nebudeme moci splnit a ani sliby, na které chceme lacině lákat nerozhodné voliče. Cílem je otevřenost, ohleduplné a přátelské prostředí mezi občany a zvolenými zastupiteli, pocit bezpečí a právo na nezkreslené informace.

Každý občan vystupuje vůči městu jako zákazník, který má právo na pravdivé informace, má možnost se seznámit se všemi veřejně přístupnými dokumenty, má právo kontrolovat, kritizovat a žádat nápravu případných nedostatků, které vzniknou špatným rozhodnutím kohokoliv na úřadě. Občan nesmí pochybovat o tom, že na úřadě jsou úředníci pro lidi.

Místní organizace TOP 09 v Holicích se chce v nadcházejícím volebním období zabývat především následujícími klíčovými tématy a problémy lokální politiky v Holicích a okolí:

  • Efektivní veřejná správa a komunikace
  • Rozvoj dopravy a zajištění bezpečnosti
  • Výstavba a rozvoj města
  • Zdravotnictví a sociální služby
  • Školství a kultura
  • Cestovní ruch a sport

V nejbližších dnech vám představíme konkrétní náplň uvedených bodů.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme