Gratulace pro nově zvolené poslance

3. 6. 2010

Je po volbách, hladina vod se postupně uklidňuje stejně jako emoce lidí. Jsem moc ráda, že jsem mohla být u toho a svojí troškou přispět k úspěchu velmi zdařilého spojení „TOP09 s podporou Starostů“.

Všem úspěšným, nyní již poslancům, z celého srdce gratuluji k vynikajícímu výsledku. Je to obraz jejich práce, kterou dosud věnovali pro blaho lidí a nyní jim tito lidé za to poděkovali a vyjádřili, že si jich váží. Je to pro ně ale zároveň velký závazek, dostát alespoň zčásti volebním slibům. V našem kraji uspěl lékař a profesor. Jsou to zástupci profesí, které jsou spíše posláním. Jsou zvyklí odpovědně pracovat a věřím, že je to jejich vlastnost, která se bude i nadále obracet ve prospěch všech voličů.

Jsem původně zástupkyní učitelstva, ale nyní jsem celým srdcem i duší starostka. Protože i já ze všech sil pracuji pro blaho lidí, věřím těmto dvěma zástupcům z „naší kandidátky“. Věřím, že i když nejsou starosty, nezapomenou na naše problémy na vesnicích a v malých městech. Věřím, že si vybaví v mysli věci, které několikrát zaslechli z mých úst na tiskových konferencích a besedách v předvolební kampani.

Předpokládám, že naše spolupráce bude i nadále zdárně pokračovat. Jsem připravena potkávat se a společně věci řešit. Budu jim ochotně poskytovat své zkušenosti z práce komunální političky, aby dokázali najít vhodné argumenty při plnění našeho společného volebního programu, až budou pro nás a za nás zvedat ruce při hlasování. Nápomocno bude jistě i mnoho mých kolegů.

Pánové poslanci, pane doktore Skalický a pane profesore Cempírku, přeji Vám hodně zdraví, hodně sil, ale i kapku štěstí. Jste tam pro nás pro všechny a věříme Vám.

 

Mgr. Hana Štěpánová, starostka Morašic, předsedkyně krajské organizace STAN, PU kraje
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme