Dopis příznivcům odpovědné politiky v Chrudimi

Stojíme o Vaši podporu víc, než si myslíte

4. 10. 2010

Vážení příznivci odpovědné politiky,

dovolujeme si Vás oslovit touto cestou s žádostí o pomoc. TOP 09 se od svého založení profiluje jako strana, která je důrazně proti jakémukoliv zadlužování a přemrštěným výdajům. Protože nechceme kázat vodu a pít víno i volební kampaň v Chrudimi je koncipována jako nízkonákladová. Připadá nám nemravné ve velkém utrácet peníze, které naše strana dostává ze státního rozpočtu a tudíž z daní nás všech. Zároveň také nechceme přijmout nabídky na financování kampaně od podnikatelů a firem, protože tušíme, že po volbách by si někteří možná chtěli vybrat úroky za své dary.

Před jarními volbami do Poslanecké sněmovny se ukázalo, že je nás mnoho takových, kteří jsou ochotni pro nezadluženou budoucnost země nejenom řečnit, ale také něco udělat. Právě na jaře započala největší změna stranického systému za demokratickou historii České republiky. Věříme, že je třeba, aby obnova české politiky nezůstala pouze u parlamentu, ale pokračovala i do nižších pater politiky, která mnohdy formují politku vysokou.

Jak můžu pomoci?

Způsobů, jak pomoci, je několik, mnohdy stačí jen pár kliknutí myší. Zde je několik možností, které jsme pro Vás připravili:

  • Na stránkách chrudimské TOP 09 jsme pro Vás zřídili speciální download sekci, kde si můžete stáhnout všechny grafické materiály, které TOP 09 v Chrudimi před volbami používá. S nimi pak můžete nakládat dle libosti- rozeslat přátelům na mail, vyěsit na své webové stránce či Facebookovém profilu. Pokud máte možnost, můžete je též vytisknout a vyvěsit na příhodném místě.
  • Můžete se též přidat k naší facebookové skupině a aktivně se zapojit do diskuze o budoucnosti našeho města. Ukažme společně, že dokážeme přijmout názory ostatních a zároveň kultivovaně bránit názory vlastní. Velká příležitost k diskuzi zde nastane již za pár dní. V následujících deseti dnech totiž vyjdou rozhovory s předními kandidáty TOP 09 o hlavních bodech našeho programu, do nichž můžete pokládat své otázky i Vy, právě pomocí Facebooku.
  • V neposlední řadě můžete přispět svou účastí na degustaci vína s TOP 09, která se bude konat již tento čtvrtek.
  • Možná Vás již napadl i jiný způsob, jak můžete pomoci při obnově našeho zastupitelstva mladými, vzdělanými a nezkrumpovanými lidmi. Máte-li jakýkoliv nápad či připomínku, můžete nám ji napsat buď na zmíněný FB profil či na mailovou adresu, uvedenou v zápatí tohoto dopisu.

Předem se těšíme na náměty a třeba i na shledání u sklenky dobrého vína.

S uctivým pozdravem

Bc. Petr Vašíček
kandidát do zastupitelstva Chrudimi
vasicekp@gmail.com
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme