Jmenuji se Radoslav Topol a narodil jsem se 26.1.1955 v Jablonci nad Nisou. V letech 1970 - 1974 jsem studoval střední uměleckoprůmyslovou školu v Turnově. Po maturitě jsem nastoupil základní vojenskou službu ve Zvolenu u protivzdušné obrany jako operátor radiolokátoru.

V letech 1976 - 1987 jsem pracoval v okresním stavebním podniku jako umělecký kovář. Při zaměstnání jsem absolvoval dvouletý kurs muzejního konzervátorství v Brně. V letech 1987 - 89 jsem spoluzakládal a posléze vedl přidruženou výrobu JZD Ovčáry v Jablonci nad Nisou. Rok jsem pracoval "na volné noze" jako registrovaný člen Svazu českých výtvarných umělců a od roku 1990 podnikám jako OSVČ v oboru kovovýroby.

Mezi mé zájmy patří: rodina, sebevzdělávání a výtvarné umění. Rád jezdím na kole a lyžuji. Hodně jsem cestoval, abych nakonec zjistil, že nejvíce se mě líbí u nás doma.

V případě volebního úspěchu na kandidátce TOP 09 jsem připraven pracovat jako zastupitel a podílet se na zlepšování životního prostředí a zvelebování našeho města.

Mým krédem je - "rozumně hospodařit"

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme