1. Reprezentační ples TOP 09 Jihomoravského kraje byl úspěšný

20. 3. 2010

Poslední zimní den byl pro jihomoravskou TOP 09 ve znamení tance a dobré zábavy. V sobotu 20. března se uskutečnil 1. Reprezentační ples s podtitulem „Zima odchází, TOP 09 přichází."

Moderátor plesu Aleš Juchelka, známý z České televize, přivítal významné osobnosti, které přijali pozvání. Zúčastnil se Robert Kotzian, starosta MČ Brno-Bohunice a kandidát na primátora Brna za ODS, Jeroným Tejc, poslanec ČSSD, Johanes Prochaska, bývalý druhý muž Vídně, Samuel Panzo, prezident Česko-Angolské obchodní komory. Za Jihomoravskou TOP 09 byli představeni - Anna Putnová, jednička jihomoravské kandidátky, Jan Vitula, předseda krajského výboru, Jan Levíček, předseda regionálního výboru Brno-město, poslanec Jan Husák. Vzápětí Anna Putnová oficiálně zahájila premiérový ples TOP 09 a zábava mohla začít.

K tanci byli všichni vyzváni ukázkou valčíku, tanga a quickstepu v podání páru z Tanečního klubu Orel Telnice. Poté už přišla na scénu kapela Funny Dance Band a hned s první písní se začal plnit taneční parket. Do půlnoci se mohli přítomní bavit nejen tancem, ale i poslechem šansonu v podání Joela Brose, pohledem na další profesionální vystoupení, tentokrát latinsko-amerických tanců. Zábava gradovala hodinovým vystoupením rokenrolové kapely The Fireballs a strhující dražbou peněženky Miroslava Kalouska, dýmky Karla Schwarzenberga a talíře s podobiznou T. G. Masaryka z roku 1930.

S odbitou půlnocí byl přivítán příchod jara a TOP 09 krátkým proslovem Any Putnové a varhanní skladbou Johanna Sebastiana Bacha - Toccata fuga D-moll v podaní Petra Kolaře, regenschori katedrály Petrov. Po tomto úchvatném zážitku došlo na losování tomboly, jejíž součástí byly dvě prémiové ceny, osobní automobil (celý z čokolády s originálním technickým průkazem) a zájezd pro dvě osoby do Černé Hory (jednodenní výlet do obce na Blanensku spojený s prohlídkou pivovaru).

Po tombole přišla opět na scénu kapela Funny Dance Band, která neúnavně hrála do přítomnosti posledních párů na parketě.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme