Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Robert Rosocha
Ekonom
Protože můžu.
Tomáš Johánek
novinář, OSVČ
TOP 09 je stranou, která neslibuje předem nesplnitelné, nabízí reálný program a důvěryhodné osobnosti
Miroslav Humplík
OSVČ + důchodce
Je to dnes na politické scéně jediná, pro mně důvěryhodná, konzervativní strana s realizovatelným programem, která se úzkostlivě vyhýbá zhoubnému a destrukčnímu populismu.
Fatálním nedostatkem TOP 09 je ale zoufalá neobratnost a neschopnost zdůvodnit voličům, proč bylo nutno stabilizovat finance. Osobně mně velmi mrzí, že neprávem médii a populistou z hradu dehonestovaný pan Kalousek se dočká ocenění až v budoucnosti.
Proč nereagujeme na výkřiky typu "úspory byly zbytečně vysoké" požadavkem (na toho, kdo to tvrdí) závazného předložení relevantního argumentu, prokazujícího ex-ante růst HDP díky zmírnění některé konkrétní úspory.
Demagog z Vysočiny dnes laciným gestem "oběti" třetiny platu (kterou, na rozdíl od těch "spodních" deseti milionů, které údajně zastupuje, nijak nepocítí na svém "životním" standardu) na snížení státního dluhu získává body, aniž by někdo razantně připomněl, že to byl především on a jeho vláda, kdo fatálně nesmyslnou likvidací IPB (tím nechci říct, že zásah státu v IPB nebyl nutný) zavinil bezkonkurenční, zbytečně skokový obrovský nárust státního dluhu, který platí daňový poplatník.
Vážení, stále platí a dlouho platit bude "Vox populi vox Dei"! Učiňme víc pro to, aby ten hlas lidu byl hlasem z úst voličů informovaných!!!
V skrytu duše doufám a bytostně si přeji, aniž bych chtěl být škodolibý, aby "virózou stižený" po volbách jmenoval předsedou vlády pan Schwarzenberga!
Je to možná přání z oblasti fantazie, ale kdo doufal při vývoji preferencí ve druhé kolo presidentských voleb? Přejme si, ať se to zopakuje.
Přeji vše dobé a hlavně hodně hlasů pro TOP 09!!
M. Humplík
Jakub Ptáček
Student
V našem politickém spektru, dle mého názoru, není lepší volby než TOP09. Oceňuji snahu zavést nepříliš populární změny, které jsou ale NEZBYTNÉ pro zlepšení situace v našem státě. Ti co si myslí, že se vše spraví sliby volí levici. Rozumní volí TOP09.
Petr Krajáč
lektor, poradce
stále věřím v její protikorupční potenciál a vůli, důvěřuji předsedovi strany
Antonie Šaldová
generální ředitelka skupiny firem
Myslím, že nikdo rozumný si nepřeje vrátit dobu před rokem 1989, kdy bylo formou diktatury rozhodováno o naší budoucnosti. Máme pouze 24 let od sametové revoluce, která přinesla demokracii a přesto mnoho občanů zapomnělo na doby minulé a neuvědomují si, že svoboda, kterou nyní máme, není samozřejmostí! TOP 09 chce zachovat parlamentní demokracii a v této době, kdy znovu hrozí nástup autoritářství je toto primární úkol nás všech! Pojďme tedy volit zachování demokracie, parlamentní republiky a svobodu ve všech směrech života našeho a našich dětí!!!
Zuzana Tojnarová
obchodní referent
TOP 09 volím, protože je mi nejmilejší z celého výběru stran, které jsou k dispozici. Nechci volit žádnou novou stranu, o které nic nevím a již v minulém volebním období jsem se nechala napálit stranou VV. TOP 09 podle mne nadělala nejméně zla. Volit chci jít každopádně.
Jana Bretfeldová
ekonom
Věřím v normální lidi , kteří nic neslibují -ale konají
Petr Hanzlík
student
Česká republika potřebuje silnou proevropskou konzervativní stranu, proto podporuji TOP 09.
Václav Malý
Kvůli politickému přesvědčení a orientaci a přiznejme si zejména kvůli absenci jiné pravicové proevropské strany s možností dostat se do parlamentu.
Šárka Vyhlídalová
poštovní doručovatelka
Volím to nejlepší pro naši budoucnost,volím stranu,která není prolezlá korupcí.Volím stranu,kterou reprezentují ti nejlepší :-)
Martin Kudláček
Je to jediná konzervativní strana v rámci českého politického spektra, jež nemění své postoje dle momentální výhodnosti či nevýhodnosti.
Josef Pelikán
programátor
Myslím, že se TOP09 účastí ve vládně v období dlouhotrvající krize a recese osvědčila. Samozřejmě, nepokazí nic jen ten, kdo nědělá nic. jsem přesvědčen o tom, že naprostá většina rozhodnutí a často velmi nepopulárních, byla správná. Obávám se nicméně, že velká část veřejnosti se nechá ohlupovat populismem a lacinými sliby. A příští vláda bude alespoň ve skrytu děkovat děkovat tomu "zlému Kalouskovi", že tu nejtěžší práci odvedl někdo jiný...
Doporučoval bych do budoucna vytvářet diskusní prostor ke spolupráci a strategii integrace středových, středopravicových a konzervativních stran na české politické scéně včetně témat EU a globálních.
Jan Tylk
důchodce
Program strany se nejvíce ze všech stran a uskupení shoduje s mými názory.
Marek Svoboda
vedoucí pobočky
věřím cestě, kterou jsem se vydali a jsou mi sympatické názory a postoje našich regionálních zástupců.
Miroslav Pausar
zaměstnanec Generálního finančního ředitelství
Strana TOP 09prováděla takovou politiku, jakou nám slibovala před volbami, tj. ozdravení veřejných financí.Bohužel druhou fázi tohoto procesu - vytvořit podmínky pro růst ekonomiky - nestačila už provést. Chci, aby proto tuto práci dokončila. Charakterové vlastnosti pana K.Schwarzenbergra a jeho mravní zásady mně imponují, je příkladem všem ostatním. Přeji mu pevné zdraví.
Jarka Šumpelová
knihovnice
Nevidím jinou možnost. Považúji TOP 09 za slušnou stranu s dobrým programem, za pravicovou jistotu a jistou noblesu v jednání v okolním podivně levicovém moři
Libor Šmejda
učitel
je důvěryhodná
Jana Tunysová
pedagog
Doufám, že v TOP 09 mají ještě politici mozek v hlavě, srdce v těle a náladu bojovat za demokratické prostředí u nás.
Zina Millerová
právník
Líbí se mi volební program TOP 09, osobnosti lídrů - Kalousek a Schwarzenberg a rovněž komorní způsob prezentace.
 <  1 2 ... 60 ... 68 69 70 71 72   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09