Kdo nás podporuje

Milí fanoušci a voliči TOP 09, budeme moc rádi, když nám kromě své podpory formou umístění bannerů na svých stránkách, fandění na Facebooku či vylepení samolepky nebo plakátu také napíšete, proč nás podporujete, proč volíte TOP 09. Zaregistrujte se na našem portálu Volím TOPku a napište, proč podporujete TOP 09.

Pokud byste se chtěli potkat s ostatními podporovateli a členy TOP 09 alespoň virtuálně a zapojit se do debat a diskuzí, zveme Vás na portál MY.TOP 09. Ten je projektem strany TOP 09, který má za cíl vytvoření univerzální platformy pro setkávání a komunikaci se svými podporovateli. Protože podporovatelé jsou základním stavebním kamenem úspěchu strany, je komunikace mezi zástupci TOP 09 a jednotlivými podporovateli klíčová.

Miroslav Lávička
Myslím si že Kalousek má pravdu.
Martin Soušek
Podnikatel
Nejblíže mému přesvědčení
Ivan Patera
ridic
Pan Kalousek ekonom
Olga Snêhotová
účetní
ztráta svobody, diktatura
Václav Křešnička
učitel
Jsem zastáncem EU - toto společenství evropských států zajišťuje mír na kontinentu zjizveném mnoha válečnými konflikty, zároveň členstvím v EU /spojeném s NATO/ si zajišťujeme svobodnou existenci ve střední Evropě před nevyspytatelným Ruskem. Nečitelné hnutí ANO nás může přivést do společensko - politického stavu podobnému v Maďarsku nebo v Polsku. Domácí i zahraniční politika TOP 09 je mi potom blízká, protože se s ní v mnoha věcech shoduji.
Petr Svoboda
OSVČ
V současnosti zřejmě jediná strana, kde cítím podporu svobodě jednotlivce, podporu živnostníků, a otevřeně a silně se staví proti Babišovi.
Marie Cetlová
prac.duchodce
Karel Scwarzenberk, M.Kalousek,J.Růžička - lidi, kteří mluví to co si opravdu myslí a maj můjí obdiv a vděk, že jsou ochotní tu nevděčnou práci dělat.Top 09 má také sympatizanty ze špičky společnosti, které mám ráda a velmi si jich vážím.Není lepší nabídka z politických stran.
Vítězslav Dobeš
OSVČ, novinář, publicista, www.expost.info
Svoboda, individualita
Ladislav Duffek
Podnikatel
Méně zásahu státní správy k občanovi
Silvestra Chnápková
Pro mne je TOP09 zatím jediná volitelná strana. Pan Kalousek je jediný odvážný politik a má smysl pro humor. Pana Marka Ženíška budu volit bez problému.
Tomáš Vlasák
Hasič - operační důstojník
TOP 09 volím od jejího vzniku. Jsem liberální volič, eurooptimista a příznivec NATO, odpůrce rektálního alpinismu ve vztahu k Rusku a Číně. Přeji si svobodu Tibetu a přeji si, aby naše země nepřišla o těžce nabytou vlastní svobodu, jíž si tolik lidí v této zemi neváží.
Proto je TOP 09 pro mne jasná volba.
Dana Studená
Názorově blízká strana
Radek Fojtášek
ID
Velice se mi nelíbí současná vládní politika a vedení státu, vč. zahraniční politiky vlády a prezidenta především.
Tomáš Vondra
podnikatel
1)Protože máte Miroslava Kalouska
2) protože chcete zrušit EET a kontrolní hlášení
3) protože se snažíte bránit svobodné podnikání
4) protože se aktivně bráníte nesmyslným zákonům
Petr Šebesta
stejné hodnoty
Eva Kleibrová
důchodce
Věřím vašemu programu, i když ho znám spíše z dřívějška. Volila jsem vaši stranu už dříve. Momentálně jsem po úrazu, měla jsem zlomenou páteř, ruku, nohu a klíční kost. Chodím o berlích.
Nemohu dělat skoro nic, jen rehabilitovat a psát.
Léčila jsem se v soukromé nemocnici v Hranicích. Z chirurgie mě po třech dnech přeložili na oddělení LDN. To, co se může zdát ponižující, je skvělý nápad. Naučila jsem se tam, jak bojovat se stářím. Jak skvělé může být naše zdravotnictví. I když i tam jsem měla konflikt se sestrou. Obě jsme byly natolik disciplinované, že se nepřenesl dále ani na ostatní pacienty. Byla bych ráda, kdyby soukromých nemocnic bylo více.
Přeji hezký den
Vladislav Drotar
Manažer
Pro tyto volby se pro mě TOP stává jedinou volitelnou stranou. Chci být součástí EU, chci být zařazen po bok zakladatelských členů EU, ne mezi zbývající plebs. Odmítám příklon k Rusku. Přeji si mladé lidi v politice, a to vy máte. Přál bych si start reforem ve školství, zdravotnictví a v sociální péči. O policii ani nemluvím.
Zaberte v kampani, čas běží :)
Lucie Hlaváčková
učitelka
Souhlasím z ekonomickým smýšlením TOP 09.
Lenka Zábská
Logistika
Jste strana, která se orientuje na západ a je proevropská. Jste konzistentní a nezneužíváte migrační krizi k lacinému populismu. Věnujete se tématům, která mě zajímají. Líbí se mi, ze se zamýšlíte i nad dlouhodobějším směřováním strany a prezentujete svou dlouhodobější vizi.
Libor Strnad
Systémový inženýr
Vraťte nám svobodu!!!
 <  1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 60 ... 72 73   >

Jak finančně podpořit TOP 09?

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na top09.cz/zapojte-se/financni-podpora/.

Stáhněte si originální zvonění...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09