Stanislav Berkovec

Kandidát do Senátu za obvod č. 29 - Litoměřice

Stanislav Berkovec se narodil 31. května 1956 ve Slaném. Vyučil se jako knihtiskař, studoval Střední průmyslovou školu grafickou v Helichově ulici v Praze . Poté také Fakultu žurnalistiky University Karlovy, obor reklama a propagace. Pracovat začal jako tiskař v tiskárně ve Slaném, poté působil jako výtvarník Okresního kulturního střediska Kladno. Později v Československém rozhlase a rádiích Evropa 2 a Frekvence 1. Od prvního vysílání spolupracuje s TV Nova. Od roku 1998 je nezávislým novinářem, jako moderátor je zastupován agenturou.

Od roku 2007 je mj. spolutvůrcem a moderátorem několika úspěšných seriálu, věnovaných bezpečnosti silničního provozu. V roce 2011 byl členem poradního sboru ministra dopravy ČR.

Od roku 1991 je průběžně aktivní v komunální politice ve Slaném. Je členem zastupitelstva a městské rady za nezávislé sdružení Slaný 2000, později za hnutí Volba pro Slaný. V současné době je členem zastupitelstva Královského města Slaný za koalici TOP 09 – Volba pro Slaný.

Spolupracuje se Senátem PČR a podvýborem pro dopravu při přípravě strategií a konkrétních akcí, věnovaných bezpečnému dopravnímu chování.

Kompletní životopis zde.

Rozhovory a komentáře

Jeho kraj je rozkradený, zahájila TOP 09 kampaň v Rathově Hostivici

30. 8. 2012
TOP 09 se Starosty a nezávislými si pro zahájení předvolební kampaně vybraly rozpálené hostivické náměstí.
Číst více

Politik v obýváku? Je to možné.

Co a kdo je politik v obýváku? Pozvěte si jej i Vy! Poznejte své hejtmany a senátory zblízka, ptejte se jich na to, co zajímá Vás. Jednoduše, zahoďte rozpaky a využijte té jedinečné příležitosti rozhodnout se ve volbách skutečně odpovědně.
Číst více

Do Senátu kandiduje poslanec, děkan i právník

7. 6. 2012
Na dnešním zasedání potvrdil výkonný výbor TOP 09 další tváře, které se budou ucházet o křesla v horní komoře parlamentu. Schvalovacím procesem pprošlo osm výrazných osobností, mezi nimi i ředitel divadla, významný architekt, moderátor, právník či stávající poslanec.

Email: Stanislav.Berkovec@top09.cz

Osobní stránky: standa.berkovec.cz

Pozvat do obýváku

"Chci Vás zastupovat co nejlépe. Zajímají mne Vaše názory na současné dění v regionu, a proto Vás rád přijedu navštívit."

Kde můžete potkat...

TOP 09 Facebook Twitter YouTube Instagram