Knížku o volbách pro Vás máme i v našem kraji

9. 10. 2017

Netradiční, mladá, svěží. Tahle kniha se vám bude líbit, i když nejdete k volbám letos poprvé. Náš politik a youtuber Dominik Feri, místopředsedkyně Markéta Pekarová Adamová  a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg budou vašimi průvodci.

Kde ve Zlínském kraji je knížky o volbách k vyzvednutí?

Krajská kancelář TOP 09, J. A. Bati 5648, Budova Max 32, Zlín (15:00 - 16:30 či po domluvě)

Kavárna Jiné Café, Masarykovo náměstí 329, Uherské Hradiště (9:00 - 24:00)

Bistro Jako Doma, Křížkovského 116/2, Valašské Meziříčí (8:00 - 16:00)

Nevíte, jak volit, proč volit, jak a koho vybrat nebo si nejste jisti, jestli rozhodnutím jít k volbám něco vůbec můžete ovlivnit? Právě o tom je naše knížka. Myslíme si totiž, že právo volit si své zástupce, ať už do parlamentu nebo do správ obcí či krajů, je jedním z nejdůležitějších, které jako občané máme. Konečně to ve svém úvodníku napsal i Miroslav Kalousek: "Možná vám přijde forma a obsah této 'knížky' poněkud nestandardní. Tato podoba vznikla proto, aby svou odlehčenou formou a zároveň vážným obsahem upoutala vaši pozornost."

Právě teď naši knížku distribuujeme do všech krajů. Tedy i k vám. Můžete si ji také stáhnout dole pod článkem. Stačí si vybrat právě tu pro Vás - s kandidáty z Vašeho kraje, se kterými se také můžete potkat a klidně si o ni říct přímo.

Emil Sedlařík, krajský manažer

Přílohy
PDF Tahle knížka je o volbách.pdf (6.8 MB)