Změny ve vedení TOP 09 regionu Zlínsko.

Petr Červínek zvolen předsedou regionální organizace TOP 09 Zlín

23. 5. 2011

V sobotu 21. 5. 2011 se ve Zlíně uskutečnil volební sněm regionální organizace TOP 09 Zlínsko. Ve dvoukolové volbě byl předsedou regionálního výboru na dvouleté funkční období zvolen předseda MO Fryšták Petr Červínek. Uspěl v souboji s dalšími dvěma kandidáty „Vážím si důvěry delegátů a děkuji za silný mandát, který mi udělili. Spolu s ostatními budeme usilovat o to, aby TOP 09 byla i nadále stranou demokratickou a otevřenou, stranou, která bude pokračovat v započatých reformách“ shrnul Červínek.

Místopředsedy regionálního výboru byli zvoleni Josef Kubíček z Luhačovic a Rudolf Dvořáček z Otrokovic.  „Složení orgánu se výrazně obměnilo. Věřím, že spolupráce zástupců celého regionu bude efektivní a promítne se pozitivně do přípravy i výsledků krajských voleb 2012,“ zdůraznil otrokovický předák nejdůležitější úkol v nadcházejícím období. Z dalších šesti členů jsou tři zástupci z MO Zlín, Zádveřice, Luhačovice a Provodov-Slavičín mají po jednom mandátu.

Sněm se zabýval také volbou revisních orgánů a delegátů na krajský sněm, který se uskuteční v září 2011. „Propracovaná struktura a vnitřní kontrolní mechanismy jsou podstatou dobré práce. Také v tom spočívá rozdíl mez TOP 09 a jinými politickými uskupeními,“ konstatoval krajský předseda TOP 09 Evžen Uher „volby by měly mít očistnou funkci. Aby tomu tak skutečně bylo, musíme nabízet nejen kvalitní program, ale především zkušené politiky, kteří jsou na práci ve veřejné zprávě připraveni a vědí, co je čeká,“ zdůraznil Uher důležitost vnitřního vzdělávání kandidátů a členů TOP 09.

Petr Jan Kryštof

Manažer TOP 09 Zlínský kraj

604229311

Ve Zlíně dne 23. května 2011

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme