Zelienková: V ostrožském kroji až do sněmovny

19. 10. 2017

Jaké by to bylo, kdyby na ustavující schůzi Poslanecké sněmovny přicházeli po volbách noví poslanci skládat slib a za Slovácko by se dostavila krásná žena oblečená do ostrožského kroje? Že je to nereálná představa? Ne tak docela.

Pokud totiž do poslanecké lavice v příštím volebním období zasedne. Kristýna Zelienková kandidující za TOP 09, přesně takto do Prahy přijede. Vyzvala ji k tomu herečka a představitelka trhlé Babety z Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová.

„S Bárou jsme se potkaly minulý víkend v Hradišti a hned mě okouzlila svojí bezprostředností. Zrovna jsem na sobě měla kroj, protože u nás v Ostrohu byly hody, já jsem se nestihla převléct a ona toho rovnou využila a prý proč tak nejezdím i do Prahy, že by se ostatní poslanci zbláznili," vypráví sympatická Kristýna Zelienková.

„A při té příležitosti ji napadlo, že pokud se do sněmovny opět probojuji, přijedu na první schůzi v kroji. Udělám to ráda. Jen ať v Praze vidí, jakou krásu u nás máme," dodává poslankyně, která je známá svým vytrvalým bojem za pitnou vodu a podporou mladých rodin. Pokud to vyjde, Slovácký deník u toho nebude chybět a celý originální poslanecký slib zaznamená.

Zdroj: Deník, 19. října, str. 9

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme