Uherské Hradiště získalo ocenění za nejkvalitnější webové stránky

31. 3. 2019

Uherské Hradiště se může právem pochlubit nejlepšími webovými stránkami z pohledu podnikatelského obsahu a také vysokým skóringem úředních hodin. Město zaznamenává rovněž vysoký nárůst počtu ekonomických subjektů. Získalo za to jednu z cen jako Město pro byznys ve Zlínském kraji. 

"Tato soutěž má z našeho pohledu hlavně motivační charakter. Znamená to, že město je na dobré cestě ke zkvalitňování služeb pro podnikatele, kteří tvoří hybnou ekonomickou sílu města! A právě o rozvoj služeb a příležitostí pro drobné, inovativní a férové podnikání se budeme v tomto volebním období v rámci koalice zasazovat," řekla radní Zuzana Vandame (TOP 09), která tuto cenu za město převzala.

Uherské Hradiště v podnikatelském prostředí vyniká především nejvyšším podílem malých a středních firem, dále třetím nejvyšším podílem právnických osob a čtvrtým nejvyšším růstem ekonomických subjektů. Dále má město vysoký počet studentů a učňů v odborném vzdělávání, a také vyšší nezaměstnanost mladých lidí. V přístupu veřejné správy se město může pyšnit nejlepšími webovými stránkami s podnikatelským obsahem v kraji. Dále boduje s třetí nejkvalitnější elektronickou komunikací a třetím nejvyšší počtem úředních hodin.

Zdroj: Mestoprobyznys.cz, 29. března 2019

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme